Fifa 20

Fifa uppskattas av män och kvinnor i alla åldrar. Fifa 19 var det mest sålda konsolspelet under 2018 – och kanske blir Fifa 20 även det i år. Fifa 20 är ett självklart köp för dig som älskar fotboll, och det uppskattas inte enbart utav 20 miljoner tonårskillar, utan har en bred målgrupp.

I Fifa 20 inkluderas Volta, vilket är en mer arkadliknande setup till skillnad från det vanliga Fifa spelet. Volta, i det så kallade street-liknande spelläget möter du andra lag på gator, hustak och i gympahallar, Du kan spela 3 mot 3, 4 mot 4 och 5 mot 5 mot andra lag.

Fifa – Ultimate Team

De flesta spelar Ultimate Team, ett spelläge där du ska få ihop ett bra lag av riktiga spelare. Detta genom att spela online och offline och på så vis får du bättre belöningar. EA Sports har lyssnat på sina fans och har sett till så att det finns fler belöningar i årets upplaga.

Belöningarna kan vara spelarpaket, lånespelare, tifon och bollar, och dessa får du genom att möta de nya utmaningarna i spelet. Du kan dock få ihop ett bra lag utan att köpa spelarpaket, dock kräver det flera timmars spelande för att få ihop bra belöningar. Pay to Play är därför inte nödvändigt för att lyckas.

Hur upplevs spelet i Fifa 20?

Fifa 20 påminner ganska mycket om Fifa 19. Om du spelat de tidigare spelen, kommer du att känna igen dig när du startar en match. Vissa uppdateringar så som försvarssituationen, kräver betydligt mer fingerfärdighet. Försvars-AI:n är utvecklad till att bättre kunna täcka ytor vilket gör det viktigt med positionering och täcka ytor som försvarare.

Som slutsats är Fifa 20 en mindre utveckling på tidigare spelupplaga. Här får du ren spelglädje och en realistisk spelupplevelse. Volta är även ett intressant och roligt inslag i spelet. Är det värt att investera? Fifa 20 är definitivt ett spel för dig som älskar fotboll, oavsett om du väljer att spela online eller offline.